НВК №2 "Школа-Ліцей" » Головна » День шостий - 06.06.2016
Інформація про статтю
  • Переглядів: 1 662

День шостий - 06.06.2016

Категорія: Головна / Табір


«Голуб миру»

Атмосфера пришкільного табору «Усмішка» НВК №2 «Школа-Ліцей» пройнята національним духом та піднесенням. На цій патріотичній хвилі вихованці створювали унікальні роботи «Голуби миру». Діти вирізали з кольорового паперу свої долоньки і виготовляли красивих птахів, об’єднуючи їх в єдине ціле, сподіваючись, що наша Україна буде єдина і неподільна.
 
Неймовірно захоплюючим і цікавим виявився день у таборі, особливо для вихованців мовних загонів "Lucky”, "Freunde” та "Rainbow”. 
  
Після бадьорої ранкової зарядки діти мали можливість відвідати козацький табір «Гайдамаки». Надзвичайно пізнавально було пірнути у минуле українського народу, почути про побут, звичаї та стиль життя запорозьких козаків.
«Юні козачата» мали змогу побачити і потримати у власних руках зброю козаків, а також покататися верхи, уявляючи себе справжніми запорожцями. А особливо дітлахам сподобалось грати у козацькі ігри та забави. Виснажені, втомлені, але з неймовірними враженнями повертались діти до табору.
  
Друга половина дня була більш спокійна. Вихованці загону "Lucky” після невеликої дискусії виготовляли паперові прапорці та склянки з символікою та визначними місцями Великобританії.
Діти з нетерпінням чекають наступного  дня, насиченого яскравими подіями та враженнями.

Романчук С. О., вихователь загону
Ви не зареєстрованні.
Запрошуємо Вас приєднатися до нашої спільноті або авторизуватися на сайті.