НВК №2 "Школа-Ліцей" » Головна » Пришкільний табір "УСМІШКА" - 17.06
Інформація про статтю
  • Переглядів: 2 401

Пришкільний табір "УСМІШКА" - 17.06

Категорія: Головна / Табір


«День 12»

День Європи

Ось і промайнув ще один цікавий і насичений день у пришкільному таборі «Усмішка» 17 червня 2015 року.  Діти створювали «Ланцюг єдності» з сусідніми  країнами Європи, про які їм цікаво розповіли волонтери-десятикласники, вирізаючи силуети  різнокольорових хлопчика і дівчинки, які поєднали свої руки. Потім усі вихованці брали активну участь у флеш-мобі «Європа без війни» і створили живими літерами напис МИР, вишикувавшись на подвір’ї школи. Усе це поєдналося із знайомством з новими  рухливими  іграми, що прийшли у наше життя  з-за кордону.  
І  завершився День Європи символічним звітом-виступом мовних загонів, які на сцені презентували казки на новий лад. Артисти  уміло грали ролі і розповідали історії англійською і німецькою мовами, а зрозуміти зміст казок   маленьким глядачам допомогли веселі перекладачі-десятикласники. Отож, з упевненістю можемо сказати, що  у таборі «Усмішка» дітлашня не лише активно відпочиває оздоровлюється, а й збагачує свої лінгвістичні знання, розширює світогляд.
   
Шалайко О.В., педагог-організатор 

12 день «Stars» проходив під девізом «Цікава подорож у казку». З метою популяризації творів авторів країни, мова якої вивчається, організації змістовного дозвілля, виявлення та підтримки творчо обдарованої молоді, інтелектуального та естетичного виховання у загоні організували конкурс на краще виконання ролі в постановці «The Snow White and the Seven Dwarfs» («Білосніжка та сім гномів»). Учні намагалися передати всі емоції та почуття з якими писав автор. Вони так вправно грали ролі, що здавалося, наче перед нами справжні казкові герої. Після завершення конкурсу відбулася святкова дискотека.
  
Весело та творчо минув день у німецькому загоні «Freunde». Нами були виготовлені помпони кольорів прапору Німеччини та України для флеш-мобу. Freunde викладали слово мир «Frieden» та танцювали, а  на сцені актової зали ми презентували нашу театральну постановку «Prinz auf der Erbse». Дійство було захоплюючим, актори творчими, а публіка подарувала нам багато оплесків. Всі учасники розмовляли німецькою мовою, співали німецькі пісні і ми гадаємо, що учні з числа публіки із великим інтересом слухали невідому їм мову і виявлять бажання також її вивчати.
  
Макарець О.Я. - вихователь загону 

День у загоні «Lucky» розпочався з генеральної репетиції та підготовки до постановки на сцені всесвітньовідомої казки "Cinderella" ("Попелюшка”), приуроченої до Дня Європи. 
Діти виконували ролі англійською мовою, проте сценарій казки був дещо перероблений на сучасний лад у жартівливій формі.
Усім відома історія кохання розгорнулась не на балу, а на молодіжній вечірці у дискоклубі. Головна героїня Попелюшка загубила на вечірці супермодний кросівок. Фінальна сцена – Принц знаходить Попелюшку і пропонує......”потусити” на Казантипі.
Діти так увійшли у свої ролі, що на сцені виглядали, як справжні актори. Глядачі були в захваті.
  
Романчук С.О., Добродій Ю.О.,  вихователі загону "Lucky”


Ви не зареєстрованні.
Запрошуємо Вас приєднатися до нашої спільноті або авторизуватися на сайті.