» » Важлива конференція
Інформація про статтю
  • Переглядів: 5 177

Важлива конференція

Категорія: Головна / Учнівське самоврядування


Конференція

 

Днями члени учнівського комітету школи організували конференцію, щоб обговорити та знайти шляхи вирішення  проблем, які існують у нашому закладі. Голова учкомітету – Олійник Юлія разом із заступниками - Анною Білоус та Катериною Рогожиною, головами усіх комісій - Дариною Грищенко, Богданом Лютком, Петром Мирончуком, Єлизаветою Петрук, Дарією Новоселецькою пропонували обміркувати такі запитання: побутове та матеріальне забезпечення школи; зміна режиму у ліцеї; виготовлення емблеми школи; урізноманітнення нетрадиційними заходами робочих буднів та інші. На конференцію були запрошені: адміністрація школи, голова батьківського комітету Алла Мирончук та приватний підприємець Оксана Олійник, учні ліцею. 

Директор школи – Андрій Нагорний - підтримав багато пропозицій ліцеїстів, а підприємець - Оксана Олійник -  висловила свої побажання щодо харчування учнів. 
Школярі активно обговорювали пропозицію голови батьківського комітету школи-ліцею, яка запропонувала туалети другого поверху зробити платними. Дискусія тривала і навколо внесення змін в режим роботи навчального закладу. 

Після довгих переговорів ухвалили:
1. Звернутись з пропозицією до директора школи та педагогічної ради щодо:
- внесення зміни в режим роботи закладу, збільшивши перерву після четвертого уроку до 20 хв.;
- піклувальній раді закладу та директору за проханням голів батьківського та учнівського комітетів організувати роботу платних туалетів на другому поверсі;
- поставити лавочки у коридорах школи;
- встановити нові перекладини для гімнастичних вправ;
- спорудити паркувальний майданчик для велосипедів на подвір’ї школи;
- відновити шкільну радіостанцію.
         

2. Учнівському комітету:
- не харчуватися за межами школи;
- забезпечити чергування старшокласників у їдальні;
- закріпити за кожним класом стіл у їдальні, за чистотою якого вони стежитимуть.
         

3. Приватному підприємцю:
- забезпечити кухарів одноразовими рукавичками, щипцями для їжі, головними уборами;
- щотижня урізноманітнювати асортимент булочних виробів;
- дати учням можливість вибору стаканчиків (пластикових, паперових, з кришкою) при купівлі рідких напоїв.

 



бесплатно модули и шаблоны для dle
Ви не зареєстрованні.
Запрошуємо Вас приєднатися до нашої спільноті або авторизуватися на сайті.